Toyota Prius

• Getint warmtewerend glas

• Hoofdsteunen actief
  • Lendesteunen (verstelbaar)

Als geen ander munten de Japanse autofabrikanten uit in de toepassing van hoogwaardige materialen en intelligente systemen. Dat merk je ook bij een auto als deze Toyota Prius Wagon van het bouwjaar 2015, die 90929 kilometer op de teller heeft staan. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Het full map navigatiesysteem en het audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van head-up display en lederen stuur. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Prius Wagon samen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

• tot 26 juni 2021

Deze Toyota Prius heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Prius staat bij

Interesse in deze Toyota Prius? Bel: 033-2453700