Toyota Prius

• Audio-navigatie full map + hard disk

• Armsteun achter
  • Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel

Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Toyota Prius heeft 109000 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2009. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun achter. Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Met het navigatiesysteem met harde schijf kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Toyota is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

Deze Toyota Prius heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Prius staat bij

Interesse in deze Toyota Prius? Bel: 033-2453700