Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Prius

1.8 Dynamic Business

Interesse in deze Toyota Prius? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Prius

Onderscheidende opties van deze Toyota Prius

• Buitensp.elektr.verstel-verwarmb.+inklapbaar
  • Getint warmtewerend glas
  • LED koplampen

• Audio installatie premium

• Armsteun achter
  • Hoofdsteunen actief
  • Lendesteunen (verstelbaar)

Wereldwijd worden de Japanse automerken geprezen om hun baanbrekende ontwerpen en het hoge kwaliteitsniveau van hun auto’s. Dat is ook te merken aan deze Toyota Prius uit 2013 die 81167 kilometer heeft gelopen. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun achter. Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een full map navigatiesysteem en het premium audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Prius is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?

• tot 4 januari 2021

Deze Toyota Prius heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Prius staat bij

Interesse in deze Toyota Prius? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar