Toyota Prius

• Audio-navigatie full map
  • USB audio ingang

• Armsteun achter

Een kenmerk van Japanse auto′s is de intelligente techniek, maar ook de ver doorgevoerde degelijkheid. Neem bijvoorbeeld deze Toyota Prius uit 2011 met zijn kilometerstand van 78219. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. U wordt in deze auto ook getrakteerd op warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank. Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem en het navigatiesysteem. Gebruik de usb-aansluiting om uw muziekbibliotheek af te spelen in te auto. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Bent u nieuwsgierig naar deze Toyota Prius? Laat het ons dan snel weten.

Bent u nieuwsgierig naar deze Toyota Prius? Laat het ons dan snel weten.

• tot 23 september 2021

Deze Toyota Prius heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Prius staat bij

Interesse in deze Toyota Prius? Bel: 033-2453700