Toyota Prius

• Boordcomputer
  • Lendesteunen (verstelbaar)

• Dodehoek detector

Ruim en economisch, dat is de Toyota Prius. Dit dealeronderhouden exemplaar is van het bouwjaar 2016 en heeft een kilometerstand van 95020. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. De leren bekleding straalt klasse en goede smaak uit. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. U bedient het full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem met dab-radio via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De uitrusting van deze auto is met head-up display, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer behoorlijk compleet. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. De Toyota Prius is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

• tot 21 mei 2022

Deze Toyota Prius heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Prius staat bij

Interesse in deze Toyota Prius? Bel: 033-2453700