Toyota Prius

• Getint warmtewerend glas

• Armsteun achter

• Parkeercamera achter

Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze dealeronderhouden Toyota Prius heeft 88125 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2010. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun achter. Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de parkeerhulp met achteruitrijcamera. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. En parkeren wordt een stuk makkelijker met de parkeercamera i.c.m. de parkeersensors. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Deze Toyota Prius heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Prius staat bij

Interesse in deze Toyota Prius? Bel: 033-2453700