Toyota iQ

• Aantal versnellingen:
  • 5-versnellingen
  • 998 cc

Onderscheidende opties van deze Toyota iQ

• Lederen stuurwiel en versnellingspook
  • Airco

Een kenmerk van Japanse auto’s is de intelligente techniek, maar ook de ver doorgevoerde degelijkheid. Neem bijvoorbeeld deze Toyota iQ uit 2010 met zijn kilometerstand van 76290. Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige motor. In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, pearl metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank. Het audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota iQ samen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Toyota voor een proefrit reserveren.

• tot 29 oktober 2020

Deze Toyota iQ heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota iQ staat bij

Interesse in deze Toyota iQ? Bel: 033-2453700