Toyota Corolla

• bots waarschuwing systeem
  • grootlichtassistent
  • Connected services
  • Elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing
  • dodehoekdetectie met correctie
  • keyless start

Met hun doordachte ontwerpen en hoge kwaliteit onderscheiden de Japanse auto's zich al tientallen jaren. Ook dit is weer zo’n bijzonder goede Japanse auto, deze Toyota Corolla Touring Sports uit 2019 is nieuw in Nederland geleverd en heeft een tellerstand van 5346 kilometer. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, pearl metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. Terwijl het full map navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem met dab-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Met connected drive services kunt u muziek draadloos afspelen. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Het luxeniveau in deze Toyota is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken en de adaptive cruise control helpt u om afstand te bewaren van het verkeer voor u. En deze auto heeft ook head-up display, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel en buitentemperatuurmeter als standaard uitrusting. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse systemen die als het ware met u meekijken. Systemen als Dodehoekdetectie, Brake Assist en Verkeersbordherkenning helpen niet alleen om de omgeving van de auto in de gaten te houden, maar ze kunnen ook ingrijpen als het moet. Het vermoeidheiddetectiesysteem houdt bovendien ú in de gaten. Wanneer u tijdens het rijden tekenen van vermoeidheid gaat vertonen, wordt u door dit systeem gealarmeerd. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. Met voorzieningen als autonoom remsysteem, dodehoekdetector detectiesysteem en gordijnairbags achter, bent u altijd veilig onderweg. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

• tot 19 maart 2023

Deze Toyota Corolla heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Corolla staat bij

Interesse in deze Toyota Corolla? Bel: 033-2453700