Toyota Corolla

• bots waarschuwing systeem

• Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Cruise control adaptief met stop&go en stuurhulp
  • Elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing
  • Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
  • Connected services
  • Draadloze telefoonlader
  • Rijstrooksensor met correctie

Nieuwprijs 38390 euro rijklaar, nu rijklaar voor 29900 euro!! Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Toyota Corolla Touring Sports heeft 25761 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2019. De krachtige motor geeft deze Toyota uitstekende prestaties. Ook in de winter en als het koud is, hebt u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Het audiosysteem is niet alleen voorzien van een full map navigatiesysteem maar ook uitgerust met dab-ontvanger, bleutooth en usb. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Toyota zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van adaptive cruise control en parkeersensoren voor en achter. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van head-up display, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel en buitentemperatuurmeter. In de Toyota Corolla Touring Sports heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Veilig inhalen gaat moeiteloos dankzij actieve dodehoekdetectie. Het veiligheidssysteem waarschuwt als een ander voertuig in uw dode hoek rijdt. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas.

• tot 27 juni 2023

Deze Toyota Corolla heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Corolla staat bij

Interesse in deze Toyota Corolla? Bel: 033-2453700