Toyota Corolla

• Vermoeidheids herkenning
  • bots waarschuwing systeem

• Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Cruise control adaptief met stop&go en stuurhulp
  • Elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing
  • Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
  • Connected services
  • Draadloze telefoonlader
  • Rijstrooksensor met correctie

Nieuwprijs 38390 rijklaar, nu voor 29900 euro rijklaar. De Toyota Corolla Touring Sports is gebouwd met hoogwaardige techniek en maakt het rijden van lange ritten, maar ook korte stukjes, tot een feestje. De auto is van het bouwjaar 2019 en is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Met de dab-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen. Selecteer uw reisbestemming en het full map navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Connected drive services maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Actieve dodehoekdetectie geeft een waarschuwingssignaal wanneer een ander voertuig in uw dode hoek rijdt. Dit verkleint de kans op een aanrijding. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof.

• tot 27 juni 2023

Deze Toyota Corolla heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Corolla staat bij

Interesse in deze Toyota Corolla? Bel: 033-2453700