Toyota Corolla

• Connected services
  • Draadloze telefoonlader
  • Schakelmogelijkheid aan stuurwiel

Nieuwprijs 36890 euro, nu rijklaar voor 28900 euro!! Doordachte techniek en intelligente systemen zijn pas waardevol wanneer ze een functie hebben. Meer dan wie ook hebben de Japanse autofabrikanten dit door, en dat merkt u ook aan deze Toyota Corolla. Deze auto uit 2019 heeft een tellerstand van 20954 kilometer. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. Tot de uitrusting van deze Toyota behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Met de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij dab-ontvangst. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. In deze Toyota kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van head-up display, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel en buitentemperatuurmeter. De Toyota Corolla is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze Toyota. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Rijdt een ander voertuig in uw dode hoek dan waarschuwt het systeem met een signaal. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is.

• tot 27 juni 2023

Deze Toyota Corolla heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Corolla staat bij

Interesse in deze Toyota Corolla? Bel: 033-2453700