Toyota Corolla

2.0 Hybrid Business Sport Intro 180 PK !!

Interesse in deze Toyota Corolla? Bel: 033-2453700

• dodehoekdetectie met correctie
  • bots waarschuwing systeem

• Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Cruise control adaptief met stop&go en stuurhulp
  • Rijstrooksensor met correctie
  • Connected services
  • Draadloze telefoonlader
  • Schakelmogelijkheid aan stuurwiel

Niet voor niets is de hatchback de meest populaire carrosserievorm in West Europa. Deze Toyota Corolla bijvoorbeeld, is tegelijk ruim, praktisch en economisch. Hij is van het bouwjaar 2019 en heeft een tellerstand van 25148 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Ook in de winter en als het koud is, hebt u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, half leder en half alcantara bekleding, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Gemakkelijk en veilig is de bediening het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem met knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de dab-ontvangst. Connected drive services maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Toyota heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting. Bovendien is er er regensensor aan boord, maar ook een adaptive cruise control. De uitrusting van deze Toyota is met head-up display, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet. De automatische veiligheidssystemen in deze Toyota fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Als een ander voertuig in uw dode hoek rijdt, waarschuwt het systeem met een signaal. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

• tot 27 juni 2023

Deze Toyota Corolla heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Corolla staat bij

Interesse in deze Toyota Corolla? Bel: 033-2453700