Toyota Corolla

• dodehoekdetectie met correctie
  • bots waarschuwing systeem

• Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Cruise control adaptief met stop&go en stuurhulp
  • Rijstrooksensor met correctie
  • Connected services
  • Draadloze telefoonlader
  • Schakelmogelijkheid aan stuurwiel

Elegante lijnen en een relatief groot glasoppervlak geven deze Toyota Corolla zijn stijlvolle uitstraling. De ledkoplampen benadrukken dat nog eens, ze schijnen krachtig in het donker. Met zijn uitgekiende onderstel en slimme veiligheidssystemen biedt deze auto u te allen tijde veilig en comfortabel rijplezier. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, half leder en half alcantara bekleding, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. U kunt uw handen aan het stuur houden en uw ogen op de weg. Want het audio-installatiesysteem, met dab-ontvangst, en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Via de usb-aansluiting speelt deze auto uw muziek af via de luidsprekers. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Achter het stuur van deze Toyota bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is, de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan en adaptive cruise control helpt u om de juiste afstand te bewaren tot uw voorligger. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Corolla is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Als een ander voertuig in uw dode hoek rijdt, waarschuwt het systeem met een signaal. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

• tot 27 juni 2023

Deze Toyota Corolla heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Corolla staat bij

Interesse in deze Toyota Corolla? Bel: 033-2453700