Toyota Corolla

• Vermoeidheids herkenning

• Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Bots herkenning systeem
  • Elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing
  • Rijstrooksensor met correctie
  • grootlichtassistent
  • Draadloze telefoonlader
  • File assistent
  • dodehoekdetectie met correctie
  • keyless start

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Toyota Corolla. Deze nieuw in Nederland geleverde auto uit het bouwjaar 2019 heeft 3711 kilometer gelopen. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Met zijn lederen bekleding is deze auto comfortabel en stijlvol. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem en ook het full map navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van dab-ontvangst. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Het luxeniveau in deze Toyota is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken en de adaptive cruise control helpt u om afstand te bewaren van het verkeer voor u. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse systemen die als het ware met u meekijken. Systemen als Dodehoekdetectie, Brake Assist en Verkeersbordherkenning helpen niet alleen om de omgeving van de auto in de gaten te houden, maar ze kunnen ook ingrijpen als het moet. Het vermoeidheiddetectiesysteem houdt bovendien ú in de gaten. Wanneer u tijdens het rijden tekenen van vermoeidheid gaat vertonen, wordt u door dit systeem gealarmeerd. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetector detectiesysteem en gordijnairbags achter. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

• tot 22 maart 2023

Deze Toyota Corolla heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Corolla staat bij

Interesse in deze Toyota Corolla? Bel: 033-2453700