Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

• Rijstrooksensor met correctie
  • dodehoekdetectie met correctie
  • keyless start

Doordachte techniek en intelligente systemen zijn pas waardevol wanneer ze een functie hebben. Meer dan wie ook hebben de Japanse autofabrikanten dit door, en dat merk je ook aan deze Toyota Corolla. Deze auto uit 2019 heeft een tellerstand van 7473 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Met de verwarmbare achterbank zitten uw achterpassagiers er net zo behaaglijk bij als u. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. U bedient het full map navigatiesysteem en het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. In deze Toyota kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Bovendien zorgt de adaptive cruise control dat u de juiste afstand houdt tot uw voorligger. En deze auto heeft ook lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel en buitentemperatuurmeter als standaard uitrusting. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse systemen die als het ware met u meekijken. Systemen als Dodehoekdetectie, Brake Assist en Verkeersbordherkenning helpen niet alleen om de omgeving van de auto in de gaten te houden, maar ze kunnen ook ingrijpen als het moet. Het vermoeidheiddetectiesysteem houdt bovendien ú in de gaten. Wanneer u tijdens het rijden tekenen van vermoeidheid gaat vertonen, wordt u door dit systeem gealarmeerd. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Wanneer u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem, dodehoekdetector detectiesysteem en gordijnairbags achter. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: 24 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Als u meer wilt weten over deze Toyota, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

• tot 22 maart 2023

Deze Toyota Corolla heeft 24 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Corolla staat bij

Interesse in deze Toyota Corolla? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar