Toyota Corolla

• C-label

Onderscheidende opties van deze Toyota Corolla

• Boordcomputer

Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Dat is te merken aan deze origineel Nederlandse Toyota Corolla uit 2010, die 93335 kilometer heeft gelopen. Ook metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto. Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. Ook trekhaak en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

• tot 5 maart 2020

Deze Toyota Corolla heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Corolla staat bij

Interesse in deze Toyota Corolla? Bel: 033-2453700