Toyota Camry

• Uitparkeer waarschuwing
  • grootlichtassistent
  • koplampreiniging

Nieuw in Nederland de Toyota Camry. Beest van een auto met veel ruimte voor de passagiers voor en achter. En deze Toyota Camry in de Premium uitvoering is de meest complete uitvoering. Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Toyota Camry. Dit is een auto uit 2019, er staat 1501 kilometer op de teller. De krachtige motor geeft deze Toyota uitstekende prestaties. Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, elektrische zonnerollo voor de achterruit, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin zijn aan boord. De bediening van het premium audiosysteem en het full map navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De audio is overigens voorzien van dab-radio voor een altijd heldere ontvangst. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Toyota is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Adaptive cruise control zorgt intussen dat u op veilige afstand van uw voorligger blijft. Met head-up display, lederen versnellingspook, lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel is deze Toyota helemaal compleet. In de Toyota Camry heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

Deze Toyota Camry heeft 24 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Camry staat bij

Interesse in deze Toyota Camry? Bel: 033-2453700