Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota C-HR

1.8 Hybrid Style

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota C-HR

Onderscheidende opties van deze Toyota C-HR

• Parkeersensor voor en achter
  • Parkeer assistent

• Audio installatie premium

• Airco (automatisch)
  • Hoofdsteunen actief
  • Lendesteunen (verstelbaar)

• Dodehoek detector

• Uitparkeer waarschuwing
  • Autonomous Emergency Braking
  • grootlichtassistent

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Toyota C-HR. Het is een dealeronderhouden auto van het bouwjaar 2018, hij heeft 57167 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. De bediening van het premium audiosysteem en het full map navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De audio is overigens voorzien van dab-radio voor een altijd heldere ontvangst. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Toyota heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting. Bovendien is er er regensensor aan boord, maar ook een adaptive cruise control. Ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord. Aan boord van deze Toyota houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Toyota bovendien autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Wilt u met deze Toyota C-HR een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.

• tot 6 januari 2022

Deze Toyota C-HR heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota C-HR staat bij

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar