Toyota C-HR

• Kruisend verkeer detectie
  • LED mistlampen
  • Uitparkeer waarschuwing

De veelzijdigheid straalt van deze Toyota C-HR af, met zijn vijf deuren en vijf zitplaatsen. Hij is van het bouwjaar 2018, is dealeronderhouden en op de teller staat 29983 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, pearl metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. U bedient het full map navigatiesysteem en het high performance audiosysteem met dab-radio via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. De adaptive cruise control helpt u tijdens elke rit om afstand te houden van uw voorliggers. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Ook is de Toyota uitgerust met: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. De automatische veiligheidssystemen in deze Toyota fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en dodehoekdetectie steeds veilig onderweg. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Wilt u met deze Toyota C-HR een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.

• tot 14 december 2022

Deze Toyota C-HR heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota C-HR staat bij

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700