Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota C-HR

1.8 Hybrid Premium

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota C-HR

Onderscheidende opties van deze Toyota C-HR

• Afwijkende dakkleur
  • Parkeer assistent

• Audio installatie premium
  • Radio cd speler

• Lederen/stof bekleding
  • Stuurwiel verwarmd
  • Lendesteunen (verstelbaar)

• Dodehoek detector

• LED mistlampen
  • grootlichtassistent
  • Autonomous Emergency Braking
  • Uitparkeer waarschuwing

Met zijn kenmerkende hoge silhouet straalt deze SUV vastberadenheid uit, maar ook de zekerheid dat hij altijd zijn weg vindt, waar u ook naartoe rijdt. Deze Toyota C-HR uit 2017 heeft een tellerstand van 24626 kilometer. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. Het full map navigatiesysteem en het premium audiosysteem (met dab-ontvangst!) bedient u met knoppen op het stuur. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten en de adaptive cruise control zorgt automatisch voor de juiste afstand tot uw voorligger. Met lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel is deze auto helemaal compleet. Als bestuurder van deze Toyota bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Bij de veiligheidssystemen van deze Toyota hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. U bent mede dankzij autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter steeds veilig onderweg. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

• tot 17 februari 2021

Deze Toyota C-HR heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota C-HR staat bij

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar