Toyota C-HR

• Hoofdsteunen actief

• Autonomous Emergency Braking

• Uitparkeer waarschuwing

Een mooie, praktische auto voor het hele gezin. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord. De luidsprekers van het high performance audiosysteem omringen u met een uitgebalanceerd geluid. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de dab-ontvanger. Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Het full map navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Via de usb-aansluiting speelt deze auto uw muziek af via de luidsprekers. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Bij de veiligheidssystemen van deze Toyota hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

• tot 6 oktober 2021

Deze Toyota C-HR heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota C-HR staat bij

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700