Toyota C-HR

• Dodehoek detector

• Uitparkeer waarschuwing
  • grootlichtassistent

De Japanse automerken hebben in de loop van de jaren verschillende keren nieuwe maatstaven gezet als het gaat om kwaliteit en functionaliteit. Dat merk je ook aan deze Toyota C-HR uit 2017, met zijn kilometerstand van 53225. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. U kunt het premium audiosysteem met dab-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Achter het stuur van deze Toyota bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is, de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan en adaptive cruise control helpt u om de juiste afstand te bewaren tot uw voorligger. Ook is de Toyota uitgerust met: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota C-HR samen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Indien u interesse heeft in deze Toyota, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

• tot 6 oktober 2021

Deze Toyota C-HR heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota C-HR staat bij

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700