Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota C-HR

1.8 Hybrid Executive met trekhaak

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota C-HR

Onderscheidende opties van deze Toyota C-HR

• Afwijkende dakkleur
  • Parkeer assistent
  • grootlichtassistent

• Radio cd speler

• Lederen/stof bekleding
  • Voorstoelen verwarmd
  • Airco (automatisch)
  • Lendesteunen (verstelbaar)

• Autonomous Emergency Braking

Bij het ontwerpen van de Toyota C-HR stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De auto is van het bouwjaar 2017 en is van de eerste eigenaar. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Verder is de Toyota uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de dab-ontvanger. Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Het full map navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten en de adaptive cruise control zorgt automatisch voor de juiste afstand tot uw voorligger. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota C-HR samen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u steeds veilig onderweg. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.

• tot 1 juni 2021

Deze Toyota C-HR heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota C-HR staat bij

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar