Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

• LED mistlampen
  • Uitparkeer waarschuwing
  • Premium Pack

Volop ruimte voor uw gezin in deze dealeronderhouden Toyota C-HR. Hij is uit 2017 en er staat 51510 kilometer op de teller. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. Terwijl het full map navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het premium audiosysteem met dab-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Toyota zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van adaptive cruise control. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. U bent mede dankzij autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter steeds veilig onderweg. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?

We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?

• tot 27 november 2021

Deze Toyota C-HR heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota C-HR staat bij

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar