Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota C-HR

1.8 Hybrid Executive met afneembare trekhaak

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota C-HR

Onderscheidende opties van deze Toyota C-HR

• Parkeer assistent

• Audio installatie premium

• Lendesteunen (verstelbaar)
  • Airco (automatisch)
  • Hoofdsteunen actief
  • Lederen/stof bekleding

• Uitparkeer waarschuwing
  • Autonomous Emergency Braking
  • grootlichtassistent

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De auto is van het bouwjaar 2017 en is van de eerste eigenaar. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het premium audiosysteem (met dab-radio!) en het full map navigatiesysteem. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. In deze Toyota kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Bovendien zorgt de adaptive cruise control dat u de juiste afstand houdt tot uw voorligger. Natuurlijk behoren lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. In de Toyota C-HR heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.

• tot 23 november 2021

Deze Toyota C-HR heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota C-HR staat bij

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar