Toyota C-HR

• LED mistlampen
  • Uitparkeer waarschuwing
  • keyless start

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Toyota C-HR heeft 45817 kilometer gelopen. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, pearl metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. U kunt uw handen aan het stuur houden en uw ogen op de weg. Want het premium audiosysteem, met dab-ontvangst, en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Het luxeniveau in deze Toyota is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken en de adaptive cruise control helpt u om afstand te bewaren van het verkeer voor u. Ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Met voorzieningen als autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter, bent u altijd veilig onderweg. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Om deze Toyota Om decht te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

• tot 9 augustus 2022

Deze Toyota C-HR heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota C-HR staat bij

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700