Toyota C-HR

• Airco (automatisch)
  • Cruise control adaptief

• Autonomous Emergency Braking

Het doordachte ontwerp van de Toyota C-HR maakt hem tot een comfortabele en veelzijdige auto voor het hele gezin. Dit dealeronderhouden exemplaar heeft 68158 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2017. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de dab-ontvanger. De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Het luxeniveau in deze Toyota is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken en de adaptive cruise control helpt u om afstand te bewaren van het verkeer voor u. Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Bij de veiligheidssystemen van deze Toyota hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. In deze Toyota vinden we verder een autonoom remsysteem en gordijnairbags achter Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.

Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.

• tot 13 februari 2021

Deze Toyota C-HR heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota C-HR staat bij

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700