Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota C-HR

1.8 Hybrid Dynamic met navigatie

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota C-HR

Onderscheidende opties van deze Toyota C-HR

• Radio cd speler

• Autonomous Emergency Braking
  • grootlichtassistent

Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Dat is te merken aan deze Toyota C-HR, een auto uit 2017 die 92677 kilometer heeft gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde dab-ontvanger. Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. De elektronische systemen in deze Toyota helpen u actief om aangenaam te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten, de adaptive cruise control past uw snelheid aan ten opzichte van uw voorligger. Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Wanneer u per ongeluk over de wegmarkering rijdt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Toyota bovendien autonoom remsysteem en gordijnairbags achter. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Toyota in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

• tot 13 januari 2021

Deze Toyota C-HR heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota C-HR staat bij

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar