Toyota C-HR

• Airco (automatisch)

• grootlichtassistent
  • Autonomous Emergency Braking

Er is volop leefruimte in deze Toyota C-HR, een perfecte kruising tussen veelzijdigheid en comfort. Deze dealeronderhouden auto uit 2017 heeft 53908 kilometer gelopen. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Bij de uitrusting van deze Toyota horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, pearl metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de dab-ontvanger. Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Het full map navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Via de usb-aansluiting koppelt u een usb-stick, muziekspeler of smartphone met het audiosysteem. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Zoals u mag verwachten van deze Toyota C-HR is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. In deze Toyota vinden we verder een autonoom remsysteem en gordijnairbags achter Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. Om deze Toyota echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

• tot 27 juli 2021

Deze Toyota C-HR heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota C-HR staat bij

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700