Toyota C-HR

• grootlichtassistent
  • Autonomous Emergency Braking
  • Uitparkeer waarschuwing

Behalve een markant design biedt de Toyota C-HR ook uitstekende rijkwaliteiten en zeer veel ruimte. Deze dealeronderhouden C-HR is uit 2017 en heeft 47795 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. Deze Toyota is voorzien van knoppen op het stuur om het full map navigatiesysteem en het premium audiosysteem met dab-ontvangst te bedienen. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Het luxeniveau in deze Toyota is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken en de adaptive cruise control helpt u om afstand te bewaren van het verkeer voor u. Met lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel is deze auto helemaal compleet. Zoals u mag verwachten van deze Toyota C-HR is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Toyota u om veiliger te rijden. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Ook helpen het autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter, u rit tot een veilige rit te maken. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Toyota, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

• tot 15 juni 2021

Deze Toyota C-HR heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota C-HR staat bij

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700