Toyota C-HR

• grootlichtassistent
  • Autonomous Emergency Braking
  • Uitparkeer waarschuwing

De veelzijdigheid straalt van deze Toyota C-HR af, met zijn vijf deuren en vijf zitplaatsen. Hij is van het bouwjaar 2017, is dealeronderhouden en op de teller staat 42939 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. In deze auto beschikt u natuurlijk over een full map navigatiesysteem. Het premium audiosysteem met dab-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Toyota heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting. Bovendien is er er regensensor aan boord, maar ook een adaptive cruise control. U bent in deze Toyota ook voorzien van lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel. Zoals u mag verwachten van deze Toyota C-HR is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Verkeerborddetectie herkent verkeerborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Met voorzieningen als autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter, bent u altijd veilig onderweg. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

• tot 22 februari 2021

Deze Toyota C-HR heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota C-HR staat bij

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700