Toyota C-HR

• Dodehoek detector

• LED mistlampen
  • Uitparkeer waarschuwing

Met een SUV als deze hebt u een praktische en ruime auto, maar tegelijk biedt hij ook comfort en rijplezier. Het is een Toyota C-HR die 85270 kilometer heeft gelopen, hij is van het bouwjaar 2017. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Verder is de Toyota uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, pearl metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. In deze auto beschikt u natuurlijk over een full map navigatiesysteem. Het high performance audiosysteem met dab-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Toyota heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting. Bovendien is er er regensensor aan boord, maar ook een adaptive cruise control. Deze auto is voorzien van lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel. Zoals u mag verwachten van deze Toyota C-HR is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u altijd veilig onderweg. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

• tot 4 februari 2021

Deze Toyota C-HR heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota C-HR staat bij

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700