Toyota C-HR

1.8 Hybrid Bi-Tone met Premium Pack en trekhaak!!

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota C-HR

Onderscheidende opties van deze Toyota C-HR

Optiepakketten

Premium Pack
    • LED mistlampen

• Afwijkende dakkleur
  • Parkeersensor voor en achter
  • Grootlichtassistent
  • Parkeer assistent

• Audio installatie premium
  • USB audio ingang

• Airco (automatisch)
  • Hoofdsteunen actief
  • Lendesteunen (verstelbaar)

• Autonomous Emergency Braking
  • Dodehoek detector

• LED mistlampen
  • Uitparkeer waarschuwing
  • Premium Pack

Plaats voor vijf personen of genoeg plek voor uw aankopen bij de bouwmarkt, de veelzijdige Toyota C-HR biedt het allemaal. Dit ruimtewonder is altijd bij de dealer onderhouden, is van het bouwjaar 2017 en heeft 41550 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het high performance audiosysteem (met dab-radio!) en het full map navigatiesysteem. Koppel uw usb-stick of digitale muziekspeler aan de auto via de usb-aansluiting. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. In deze Toyota kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Bovendien zorgt de adaptive cruise control dat u de juiste afstand houdt tot uw voorligger. Deze Toyota is voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u altijd veilig onderweg. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

• tot 25 september 2021

Deze Toyota C-HR heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota C-HR staat bij

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700