Toyota C-HR

• Airco (automatisch)

• Autonomous Emergency Braking
  • grootlichtassistent

.Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Dat is te merken aan deze Toyota C-HR, een auto uit 2016 die 23345 kilometer heeft gelopen. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Tot de uitrusting van deze Toyota behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting. De dab-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Toyota zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van adaptive cruise control, trekhaak, chrome sierlijsten en full map navigatie systeem. Zoals u mag verwachten van deze Toyota C-HR is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook dreigt te raken. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en gordijnairbags achter steeds veilig onderweg. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

• tot 21 november 2020

Deze Toyota C-HR heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota C-HR staat bij

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700