Toyota Aygo

• USB audio ingang

• Lederen stuurwiel en versnellingspook

• Apple Carplay/Android Auto

Toonaangevende techniek en een hoge mate van degelijkheid, dat zijn enkele van de eigenschappen van Japanse auto's. Dat ziet u terug in deze Toyota Aygo van het bouwjaar 2018, die op de teller 21786 kilometer heeft staan. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Tot de voorzieningen van deze auto behoren elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. In deze Aygo vindt u schakelaars op het stuur om het audio-installatiesysteem te bedienen. Digitale muziek afspelen gaat heel eenvoudig met de ingebouwde usb-aansluiting. airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Deze Toyota is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Als u nieuwsgierig bent naar deze Toyota Aygo, neem dan snel contact met ons op.

• tot 12 maart 2022

Deze Toyota Aygo heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700