Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Aygo

1.0 VVT-i x-play

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Aygo

• Handgeschakeld
  • Aantal versnellingen:
  • 5-versnellingen
  • 998 cc

Onderscheidende opties van deze Toyota Aygo

• Bumpers in carrosseriekleur

• Audio installatie

• Lederen stuurwiel en versnellingspook
  • Airco

Met een auto als deze Toyota Aygo komt u absoluut goed voor de dag. Deze dealeronderhouden auto uit 2016 heeft 53519 kilometer gereden. Onder de motorkap ligt een zuinige driecilinder motor. Ook is de auto voorzien van: elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. De bediening van het audio-installatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie; hij is grondig geïnspecteerd en wordt geleverd met tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?

Deze Toyota Aygo heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar