Toyota Aygo

• Lederen stuurwiel en versnellingspook

• Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Telefoonintegratie

Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Dat is te merken aan deze Toyota Aygo, een auto uit 2019 die 27142 kilometer heeft gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Verder is de Toyota uitgerust met: led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. U kunt het audiosysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. U bent in deze Toyota ook voorzien van lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. In de Toyota Aygo heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.

• tot 18 januari 2023

Deze Toyota Aygo heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700