Toyota Aygo

• Audio installatie

• Airco
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook

De Japanse automerken hebben in de loop van de jaren verschillende keren nieuwe maatstaven gezet als het gaat om kwaliteit en functionaliteit. Dat merk je ook aan deze Toyota Aygo, die nieuw in Nederland is geleverd in 2015 en nu 25032 kilometer op de teller heeft staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Zijn pittige prestaties dankt deze Toyota aan zijn compacte en zuinige motor. Tot de uitrusting behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting. Onderweg geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Ook is de Toyota uitgerust met: lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Aygo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

• tot 31 oktober 2021

Deze Toyota Aygo heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700