Toyota Aygo

• Audio installatie

• Lederen stuurwiel en versnellingspook

• Telefoonintegratie premium

Toonaangevende techniek en een hoge mate van degelijkheid, dat zijn enkele van de eigenschappen van Japanse auto’s. Dat ziet u terug in deze Toyota Aygo van het bouwjaar 2017, die op de teller 30799 kilometer heeft staan. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige driecilinder motor. Natuurlijk behoren elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto. U kunt het audio-installatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Deze Toyota is voorzien van lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. In de Toyota Aygo heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Om deze Toyota echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

• tot 15 september 2021

Deze Toyota Aygo heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700