Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Aygo

1.0 VVT-i x-play met slechts 12000 km !!!

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Aygo

• Handgeschakeld
  • 998 cc

• B-label

Onderscheidende opties van deze Toyota Aygo

• Uitstelbare zijruiten achter

• Radio
  • Spraakbediening

• Lederen stuurwiel en versnellingspook

• Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Telefoonintegratie premium

Doordachte techniek en intelligente systemen zijn pas waardevol wanneer ze een functie hebben. Meer dan wie ook hebben de Japanse autofabrikanten dit door, en dat merk je ook aan deze Toyota Aygo. Deze auto uit 2019 heeft een tellerstand van 11783 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Onderweg geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur of via spraak. Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. De Toyota is standaard voorzien van: lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Aygo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Indien u interesse heeft in deze Toyota, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

• tot 31 mei 2023

Deze Toyota Aygo heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar