Toyota Aygo

• Lederen stuurwiel en versnellingspook
  • Airco

• Telefoonintegratie premium

Praktisch in gebruik en ruim van binnen, met dat doel is deze Toyota Aygo ontworpen. Het is een auto van het bouwjaar 2017, die 60506 kilometer op de teller heeft staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige driecilinder motor. In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting navigatie. U bedient de audio-installatiesysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet. Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Toyota in staat om zelf te reageren op potentiëel gevaarlijke situaties op de weg. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

• tot 6 mei 2021

Deze Toyota Aygo heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700