Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Aygo

1.0 VVT-i x-play met navigatie

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Aygo

• Handgeschakeld
  • Aantal versnellingen:
  • 5-versnellingen
  • 998 cc

• B-label

Onderscheidende opties van deze Toyota Aygo

• Bumpers in carrosseriekleur

• Audio installatie

• Lederen stuurwiel en versnellingspook
  • Airco

Een grote achterklep geeft toegang tot de riante bagageruimte. Het interieur biedt volop ruimte voor u en uw gezin en de pittige motor staat garant voor uitstekende prestaties. Deze dealeronderhouden Toyota Aygo is van het bouwjaar 2017, er staat 15222 kilometer op de teller. Onder de motorkap ligt een zuinige driecilinder motor. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audio-installatiesysteem via knoppen op het stuur. Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. De Toyota Aygo is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

• tot 2 maart 2021

Deze Toyota Aygo heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar