Toyota Aygo

• Audio installatie

• Lederen stuurwiel en versnellingspook

• Telefoonintegratie premium

Praktisch in gebruik en ruim van binnen, met dat doel is deze Toyota Aygo ontworpen. Het is een auto van het bouwjaar 2017, die 44780 kilometer op de teller heeft staan. Onder de motorkap ligt een zuinige driecilinder motor. In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Onderweg kunt u veilig genieten van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem. Want in deze Toyota bedient u ze vanaf het stuurwiel. Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Aygo samen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Toyota voor een proefrit reserveren.

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

• tot 12 september 2021

Deze Toyota Aygo heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700