Toyota Aygo

• Airco (automatisch)

• Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Telefoonintegratie premium

De zomer in je bol met deze zomerse Toyota Aygo X-otic met elektrisch vouwdak. Verder allemaal oranje accenten. Alle technologie in de Toyota Aygo is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar uit 2019 is nieuw in Nederland geleverd en heeft 1929 kilometer op de teller staan. Met zijn pittige motor stuurt u deze auto vlot door het verkeer heen. Bij de rijke uitrusting horen ook 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de dab-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audiosysteem met de knoppen op het stuur of met uw stem. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. De Toyota is standaard voorzien van: lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?

• tot 13 april 2023

Deze Toyota Aygo heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700