Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Aygo

1.0 VVT-i x-now

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Aygo

• Handgeschakeld
  • Aantal versnellingen:
  • 5-versnellingen
  • 998 cc

Onderscheidende opties van deze Toyota Aygo

• Audio installatie

• Airco

Als geen ander munten de Japanse autofabrikanten uit in de toepassing van hoogwaardige materialen en intelligente systemen. Dat merk je ook bij een auto als deze Toyota Aygo van het bouwjaar 2016, die 40348 kilometer op de teller heeft staan. De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. Bij de rijke uitrusting horen ook elektrisch bedienbare ramen voor en led-dagrijverlichting. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Als u nieuwsgierig bent naar deze Toyota Aygo, neem dan snel contact met ons op.

Deze Toyota Aygo heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar