Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Aygo

1.0 VVT-i x-now

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Aygo

• Handgeschakeld
  • Aantal versnellingen:
  • 5-versnellingen
  • 998 cc

• B-label

Onderscheidende opties van deze Toyota Aygo

• Bumpers in carrosseriekleur

• Audio installatie

• Airco

Een kenmerk van Japanse auto’s is de intelligente techniek, maar ook de ver doorgevoerde degelijkheid. Neem bijvoorbeeld deze Toyota Aygo uit 2017 met zijn kilometerstand van 30545. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de driecilinder motor. U wordt in deze auto ook getrakteerd op elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en led-dagrijverlichting. Via de usb-aansluiting koppelt u een usb-stick, muziekspeler of smartphone met het audiosysteem. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet. De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

• tot 2 februari 2021

Deze Toyota Aygo heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar