Toyota Aygo

• Bumpers in carrosseriekleur

• Audio installatie

• Airco

Als geen ander munten de Japanse autofabrikanten uit in de toepassing van hoogwaardige materialen en intelligente systemen. Dat merk je ook bij een auto als deze Toyota Aygo van het bouwjaar 2017, die 48279 kilometer op de teller heeft staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Ook is de auto voorzien van: elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en led-dagrijverlichting. Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Met verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Toyota helemaal compleet. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

• tot 14 juni 2021

Deze Toyota Aygo heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700