Toyota Aygo

• Bumpers in carrosseriekleur

• Audio installatie

• Airco

Eigenlijk moet u deze Toyota Aygo niet online bekijken. Kom gerust naar onze showroom om de stijlvolle carrosserie, de pittige motor en het comfortabele interieur zelf te ontdekken. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de driecilinder motor. Natuurlijk behoren elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en led-dagrijverlichting ook tot de uitrusting van deze complete auto. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Aygo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Indien u interesse heeft in deze Toyota, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

• tot 29 december 2020

Deze Toyota Aygo heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700