Toyota Aygo

• Audio installatie
  • USB audio ingang

• Airco

Het karaktervolle uiterlijk van de Toyota Aygo doet niets af aan het feit dat dit een comfortabele en bijzonder praktische auto is. Het is een auto uit 2018 die 34226 heeft gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de driecilinder motor. Bij de uitrusting van deze Toyota horen onder meer elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en led-dagrijverlichting. Het audio-installatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuur. Digitale muziek afspelen gaat heel eenvoudig met de ingebouwde usb-aansluiting. Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Deze Toyota is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Om deze Toyota echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

• tot 31 maart 2022

Deze Toyota Aygo heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700