Toyota Aygo

• Audio installatie
  • USB audio ingang

• Airco

Met hun doordachte ontwerpen en hoge kwaliteit onderscheiden de Japanse auto's zich al tientallen jaren. Ook dit is weer zo′n bijzonder goede Japanse auto, deze Toyota Aygo uit 2018 heeft een tellerstand van 24654 kilometer. Onder de motorkap ligt een zuinige driecilinder motor. Natuurlijk behoren elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en led-dagrijverlichting ook tot de uitrusting van deze complete auto. Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Via de usb-aansluiting speelt u uw favoriete muziek rechtstreeks van een usb-stick af via de autoradio. Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. Ook verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord. De Toyota Aygo is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

• tot 19 juni 2022

Deze Toyota Aygo heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700